Wil je weten hoe die ene wand in huis eruit komt te zien in een andere kleur, hoe een bepaald meubel eruit ziet in een andere kleur en/of ander materiaal of hoe het toevoegen van een (klein) meubel oogt in de ruimte? Door middel van fotobewerking kan ik een indruk geven hoe de aanpassing in je interieur eruit kan komen te zien.

Je kunt hier bijvoorbeeld denken aan:
een andere kleur op de wand(en) of op een meubel
specifiek (foto)behang op een wand
een klein bijzettafeltje toevoegen
planken of een schilderij aan een wand
een andere vloer in een ruimte
een karpet toevoegen

Bij het visualiseren van producten in een ruimte zoals behang, meubelen etc. is het belangrijk dat de foto van het toe te voegen product aansluit op de geleverde foto van de ruimte.

fauteuils-voor

VOOR

fauteuils-visualisatie

VISUALISATIE

fauteuils-na

NA

Omschrijf je wens/vraagstuk en stuur mij minimaal 3 foto’s (dan kan ik de meest geschikte kiezen) van de ruimte en eventueel afbeeldingen van het toe te voegen product. Ik zal het toegestuurde beoordelen en je eventueel nog wat aanvullende vragen stellen. Na overeenstemming over de prijs en het betalen van de factuur ga ik voor je aan de slag. Binnen een week heb je het eerste idee in de mail en ik kan na overleg nog maximaal twee aanpassingen hierop doen (dat is bij de prijs inbegrepen).

kast-grijsblauw_voor

VOOR

kast-grijsblauw_visualisatie

VISUALISATIE

2015-11-22-PHOTO-00016835

NA

Het tarief voor deze service is €50 (incl. BTW) per wand/meubel in een kleur (met een meerprijs voor bewerkelijke visualisaties zoals het toevoegen van meubilair of materiaal).
Voor deze prijs ontvang je een eerste visualisatie en na overleg eventueel nog twee aanpassingen daarop. Naast de visualisatie ontvang je eventueel tips over kleur of materiaal gebruik.

Stuur je mail naar: stacey@enso-designs.nl

Voorbeelden van andere visualisaties kun je hier onder bekijken.
Op zoek naar inspiratie kijk dan op mijn PINTEREST