Wat krijg ik aangeleverd?

Je krijgt van mij een PDF bestand met daarin mijn ontwerp/advies met de benodigde informatie om dit uit te voeren. De inhoud verschilt natuurlijk per hoofdstuk en opdracht.

Hoe werkt de betaling?

Nadat ik je verzoek heb ontvangen en ik eventueel nog wat extra vragen heb gesteld maak ik een factuur op. Daarin staat mijn rekeningnummer en na het betalen van het factuur bedrag ga ik voor je aan de slag.

Hoe lang duurt het voor ik het ontwerp ontvang?

Binnen een week nadat ik de betaling heb ontvangen krijg je het eerste idee in de mail. Ik kan na overleg nog maximaal twee aanpassingen hierop doen (dat zit bij de prijs inbegrepen).

Hoe groot is een kamer van 20m2?

Een kamer van circa 20m2 kan bijvoorbeeld de volgende afmetingen hebben:
4,5m x 4,5m | 4m x 5m | 3,5m x 5,5m | 3m x 6,5m | 2,5m x 8m

Met wat voor verf merk/codes werk je?

Ik werk met NCS kleur nummers (Histor en Sigma gebruikt deze ook voor hun kleuren codering). Bij de meeste bouwmarkten (in ieder geval bij Gamma, Praxis, Karwei en Hornbach) kan je met deze codes diverse soorten verf laten mengen. Uiteraard kan je er ook bij een verf vakhandel mee terecht.

Krijg ik een “boodschappen lijst” voor accessoires en meubelen?

Ik ben geen stylist dus ik zal niet tot op het laatste kaarsje en vaasje een ontwerp maken. Je krijgt van mij (als dit van toepassing is) een voorstel voor accessoires en meubel stijlen en/of kleuren. Op deze manier geef ik je wel een idee wat je voor accessoires zou kunnen kopen maar kan je zelf bepalen waar, en voor wat voor bedrag je dit aanschaft.

Wat als ik het ontwerp niet mooi vind?

Om te beginnen is het belangrijk om vooraf zo duidelijk mogelijk aan mij te communiceren wat je wil en/of wat je wel en niet mooi vindt. Hierdoor kan ik met mijn ontwerp zo dicht mogelijk bij je wensen aansluiten. Het eerste ontwerp wat je van mij ontvangt kan ik daarna nog twee maal aanpassen binnen de overeengekomen prijs. Hierin zit dus genoeg ruimte om een passend ontwerp voor je te maken.

 

Staat jouw vraag er niet tussen, stuur dan een mail naar info@enso-designs.nl