Interieur ontwerp – plattegrond

Lukt het je niet om de beste (meubel) indeling te vinden voor je bestaande of nieuwbouw woning? Of wil je gewoon eens wat anders? Ik kan je helpen met interieur advies op maat in de vorm van een tekening/plattegrond met een nieuwe indeling. Ik ben gedreven in probleem oplossende ontwerpen maken. Zo heb ik bijvoorbeeld vaak een handig idee om op een onverwachte plek meer opslag te creëren.

Omschrijf je wens/vraagstuk en stuur mij minimaal 3 (overzichts) foto’s en de afmetingen van de ruimte en je meubilair. Ik zal het toegestuurde beoordelen en je eventueel nog wat aanvullende vragen stellen. Na overeenstemming over de prijs en het betalen van de factuur ga ik voor je aan de slag. Binnen een week heb je het eerste idee in de mail en ik kan na overleg nog maximaal twee aanpassingen hierop doen (dat is bij de prijs inbegrepen).

Het tarief voor deze service is €100 (incl. BTW) per wens/vraagstuk voor een ruimte tot 20m2 (met een meerprijs voor grotere ruimtes). Voor deze prijs ontvang je het eerste ontwerp en na overleg eventueel nog twee aanpassingen daarop. Naast de plattegrond ontvang je tips met betrekking tot kleur en materiaal gebruik.

Stuur je mail naar: stacey@enso-designs.nl

Voorbeelden van andere plattegrond indelingen kun je onderaan de pagina bekijken.
Op zoek naar inspiratie kijk dan op mijn PINTEREST

nieuwbouw-woonkamer-plattegrond

Interieur ontwerp – 3D impressie

Wil je graag een nieuwe indeling voor je bestaande of nieuwbouw woning, dan is een (eenvoudige) 3D tekening ook mogelijk. Ik concentreer me hierbij vooral op de indeling met toevoegingen van kleur/materiaal waar ik dat nodig acht. Ik geef eventueel ook wat tips voor accessoires.

Omschrijf je wens/vraagstuk en stuur mij minimaal 3 (overzichts) foto’s en de afmetingen van de ruimte en je meubilair (vergeet ook de hoogte maten niet). Ik zal het toegestuurde beoordelen en je eventueel nog wat aanvullende vragen stellen. Na overeenstemming over de prijs en het betalen van de factuur ga ik voor je aan de slag. Binnen een week heb je het eerste idee in de mail en ik kan na overleg nog maximaal twee aanpassingen hierop doen (dat is bij de prijs inbegrepen).

Het tarief voor deze service is €300 (incl. BTW) per wens/vraagstuk voor een ruimte tot 20m2 (met een meerprijs voor grotere ruimtes). Voor deze prijs ontvang je een eerste 3D ontwerp en na overleg eventueel nog twee aanpassingen daarop. Naast het 3D ontwerp ontvang je tips met betrekking tot kleur en materiaal gebruik.

Stuur je mail naar: stacey@enso-designs.nl

Voorbeelden van andere 3D ontwerpen kun je hier onder bekijken.
Op zoek naar inspiratie kijk dan op mijn PINTEREST

nieuwbouw-woonkamer-3D-bovenaanzicht