Creëer een persoonlijke touch in een ruimte met jouw eigen foto’s en mijn grafische beeldbewerking en opmaak service. Hiermee kan ik maatwerk afbeeldingen maken voor diverse wand decoraties die je vervolgens kan laten drukken op aluminium, canvas of zelfs op fotobehang. Hierbij kan je denken aan fotocollage’s met eventueel een bewerking van de foto’s, leuke/motiverende uitspraken of contouren portretten. Andere mogelijkheden zijn uiteraard te overleggen.
Stuur je vraag of idee samen me de benodigde afbeeldingen, voorbeelden of foto’s naar mij via de mail. Daarnaast wil ik graag weten welke afmeting de uiteindelijke afbeelding moet worden en bij wie je het gaat laten drukken (i.v.m. de aanlever specificaties van het afdrukbestand). Ik zal het toegestuurde beoordelen en je eventueel nog wat aanvullende vragen stellen. Na overeenstemming over de prijs en het betalen van de factuur ga ik voor je aan de slag. Binnen een week heb je het eerste idee in de mail en ik kan na overleg nog maximaal twee aanpassingen hierop doen (dat is bij de prijs inbegrepen).

Het tarief voor deze service is €50 (incl. BTW) per eenvoudig grafisch ontwerp, zoals de collage op deze pagina afgebeeld (met een meerprijs voor uitgebreidere ontwerpen zoals het Porch Rules bord).
Voor deze prijs ontvang je een eerste grafisch ontwerp (digitaal) en na overleg eventueel nog twee aanpassingen daarop. Het eindproduct is een digitale afbeelding die je zelf kunt verwerken of laten drukken.

Stuur je mail naar: stacey@enso-designs.nl

Voorbeelden van andere grafische opdrachten kun je hier onder bekijken.
Op zoek naar inspiratie kijk dan op mijn PINTEREST.

grafische-collage-met-bewerking
Porch-Rules