VERKLARING VAN OVEREENKOMST
Door het afnemen van de diensten aangeboden op Ensō Designs gaat u akkoord met de voorwaarden van deze overeenkomst.

INTELLECTUEEL EIGENDOM
De site en de gehele inhoud ervan zijn eigendom van Ensō Designs en zijn als zodanig volledig beschermd door de desbetreffende internationale auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrecht wetten. Het is niet toegestaan om de inhoud van deze site zonder schriftelijke toestemming te verspreiden.

ONTWERPEN
De ontwerpen verkocht door Ensō Designs zijn ontwerpen met eventuele uitleg, materiaal en kleur omschrijving (in PDF-formaat). De uitleg wordt zo uitgebreid en duidelijk mogelijk weergegeven in woord en beeld. Ensō Designs is echter niet verantwoordelijk voor eventuele consequenties als gevolg van fouten of onduidelijkheden in de ontwerpen en uitleg. Als u een fout of een onduidelijkheid opmerkt kunt u contact opnemen Ensō Designs. Alle ontwerpen zijn voor persoonlijk / niet-commercieel gebruik. Het is niet toegestaan om zonder schriftelijke toestemming ontwerpen/producten gemaakt door Ensō Designs op een commerciële basis te produceren, verkopen en/of te distribueren.

MAATVOERING
De nauwkeurigheid van de opgegeven maten door de opdrachtgever zijn voor verantwoordelijkheid van de opdrachtgever. Ensō Designs kan niet aansprakelijk gesteld worden voor fouten als gevolg van verkeerd doorgegeven maatvoeringen. Maatvoering na ontvangst van het ontwerp altijd in het werk controleren voor uitvoering.

PRIJZEN
Alle prijzen zijn inclusief BTW. Prijzen op Ensō Designs kunnen onderhevig zijn aan verandering. Prijsverschillen worden niet terugbetaald.

BETALING / RESTITUTIE
Transacties worden verwerkt via bank overboeking. Daar het om een maatwerk product in digitale vorm gaat kunt u deze niet ruilen of retourneren.

PRODUCT LEVERING
Na betaling van het overeengekomen bedrag zal binnen een week een eerste ontwerp via e-mail aan u worden toegezonden. Na overleg zullen eventuele aanpassingen tevens binnen een week na het moment van overleg, worden toegezonden. Als de bestelling om wat voor reden niet uitgevoerd kan worden, behoud Ensō Ontwerpen het recht om de bestelling te annuleren. In dat geval wordt u via e-mail op de hoogte gebracht.

PRIVACY
Uw e-mailadres of andere persoonlijke gegevens zullen niet worden verstrekt aan derden. Zonder uw toestemming worden uw persoonlijke gegevens niet zichtbaar gemaakt op de website. Wel zal uw naam zichtbaar zijn als u een commentaar bij een bericht plaats.

CONTACT
Als u vragen heeft over deze overeenkomst, neem dan gerust contact op via info@enso-designs.nl

Deze voorwaarden kunnen aan verandering onderhevig zijn.

© Copyright 2018